i23D

Naše usluge

3D ISPIS

Nudimo usluge ispisa FDM metodom (ekstrudiranje) i SLS metodom (stereolitografija) ovisno o Vašim potrebama i željama.
FDM metodom standardno ispisujemo u PLA ili ABS plastici ali po potrebi i u drugim specijalnim materijalima poput silikonskih, s primjesama drva, poluvodičima i sl.
SLS metodom je dostupna široka paleta materijala poput plemenitih metala, konstrukcijskih metala, više vrsta plastika i nekih vrsta keramika.

Cijena i vrijeme izrade ovisi o puno čimbenika poput veličine predmeta, kompleksnosti predmeta, potrebne preciznosti, potrebnog materijala i dodatne obrade te nam zato pošaljite svoj 3D model u .stl formatu i gore navedene specifikacije, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

3D MODELIRANJE

Nudimo usluge 3D modeliranja Vaših ideja i projekata.
3D modeliranje možemo izvršiti prema dostavljenoj skici ili nacrtu s označenim svim dimenzijama ili da nam dostavite predmet čiji 3D model želite, kojeg Vam vratimo neoštećenog.

STROJNO REZANJE STIROPOR

Nudimo usluge rezanja stiropora po Vašim željama i potrebama uz metodu vruće žice ili CNCom.
Ovisno o veličini predmeta koju trebate, gustoći potrebnog stiropora i daljnjoj obradi stiropora obrati te nam se putem emaila i preporučit ćemo Vam najbolju metodu.

PLASTIFICIRANJE POSTOJEĆIH PREDMETA

Nudimo usluge plastificiranja postojećih predmeta.
Predmet kojeg plastificiramo može biti od papira, stiropora, drva, metala ili plastike.
Plastificiranje predmeta vršimo kako bi ste popravili nastalu pukotinu, dobili veću čvrstoću nego što vam originalni materijal pruža, omogućili korištenje predmeta u vanjskim uvjetima bez brige o atmosferskim uvjetima ili zbog estetske prirode.

CNC REZANJE

Vršimo precizno rezanje raznih materijala po Vašim nacrtima uz brzu dostavu.

DIZAJN PROIZVODA

Dobro dizajniran proizvod je jedan od glavnih kriterija prilikom odabire proizvoda. Dizajn proizvoda ali i ne samo njega već i popratnih materijala poput pakiranja, brošura, uputa i ostalog najbolje prenosi potencijalnom kupcu njegovu svrhu, funkcionalnost, kvalitetu i vrijednost.

Izrada dobrog dizajna je pola puta do vrhunskog proizvoda i upravo početak dizajna angažira stručnjake iz raznih područja da daju svoje doprinose.

CJELOVIT RAZVOJ PROIZVODA

Cjelovit razvoj proizvoda od njegovog koncepta, dizajna, 3D modeliranja, izrade prototipa, zaštita industrijskog vlasništva. konstruiranja svih pojedinih dijelova, izrada alata za proizvodnju i pronalazak dobavljača te stavljanje proizvoda na tržište je dugotrajan, često skup i zahtjevan proces kojeg niti jedna osoba ne može u cijelost dovoljno kvalitetno pokriti koliko i cijeli tim stručnjaka.

Ako imate tek ideju za proizvod ili ste zapeli u jednoj od faza razvoja slobodno nam se obratite na email, a mi ćemo predložiti Vam termin za neobvezujući sastanak i pronaći načine kako Vam najbolje pomoći.